VASALÁS SZOLGÁLTATÁSUNK JELENLEG CSAK BÉKÉS MEGYE TERÜLETÉN ÉRHETŐ EL!

Cég vagy nagy megrendelő?

Akkor kattintson a kék gombra. Amennyiben magánszemély kérjük olvasson tovább!

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

Eljön a hétvége végre szépen süt a nap és ebéd után nekiálljon vasalni, mert hétfőre kell a vasalt ing?....

Na, álljon meg a menet! A vasalás várhat, a családdal az idő nem visszahozható!

nemakarvasalni

Levesszük ezt a terhet a válláról, ha megengedi. Csak gyűjtse össze a vasalnivalóját, mi házhoz megyünk átvesszük, kivasaljuk, visszavisszük. Ennyire egyszerű.

Miért érdemes ránk bízni a vasalást?

1.

Először is, mert egy hazai felmérés szerint a vasalás az egyik legkevésbé kedvelt házimunka. A hölgyek 70%-a utál vasalni.

2.

Másodszor, mert az otthoni vasalók - a gőzőlős vasalók sem - tudják azt, amit a profi vasalógépek.

3.

Mi a gőzt mintegy 6 bar nyomással juttatjuk vasalás közben a szövetbe, amely így mélyen behatol a szövetszálak közé, így valóban felfrissíti az anyagot és elpusztít minden olyan szennyeződést minek semmi keresnivalója az ön ruháiban.

4.

Mivel ionizált vizet használunk kizárt a vízkőképződés ruháin, és a megfelelő eljárás után ruhái ropogósan frissen kerülnek vissza önökhöz.

5.

Minden textil vagy műszálas vagy éppen selyem anyagot ismernek felkészült vasalónőink, tudják mihez hogyan és mivel kell nyúlni. Tudjuk mit lehet csak egy nedves textilen keresztül, csak belülről vagy éppen a hátoldalról vasalni. Ne totózzon, hogy vajon melyik vasaló beállítás lenne megfelelő a kedvenc batiszt blúzához.

vasalas_tisztamegoldas

Meggyőzött!

Máris kérem az 1000 Ft-os kupont és kipróbálom ezt a szolgáltatásukat!

Töltse az időt inkább a családdal, hárman is jobban járunk.
Ön, mi és a vasalnivalója.

vidam_csalad

Hívjon minket a +36-66-646-638-as telefonszámon és egyeztetett időpontban megyünk a vasalnivalóért.

vasalo_telefonalo

Mi fog történni?

A helyszínen munkatársunkkal digitális mérleggel lemérik a vasalnivalót. Ön jelezi, hogy mit kér esetleg élre vasalva, adja az ingekhez a vállfákat. Mi elvisszük és egyeztetett időpontban vasalva hozzuk.

 

Mekkora mennnyiséget adhatok le vasalásra?

A minimális vasalási mennyiség 3,5 kg. (Mennyi ruha 3,5 kg? Egy normál háztartási mosógépdobba 5-6 kg száraz ruha fér be. Tehát a 3,5 kg az nagyjából fél mosógépnyi mennyiség) maximális mennyiség jelenleg nincs.

 

Mi az ára?

Vasalás 1.190.- Ft/kg, a szállítás díja 190 Ft/km.

Első alkalommal vasaltatna nálunk?

Fogadja el 1.000.- forintos ajándékunkat, töltse le ezt a kupont most és használja fel 30 napon belül első megrendelésénél! A kupon 3500 Ft érték felett váltható be!

kupon_vasalas
Right-Arrow-PNG-Transparent

Ágynemű, gumis lepedő, törülközők, formaruhák, függönyök, lakástextiliák várnak rendszeresen vasalásra?

Hívjon minket, máris indulunk!

Mi fog történni?

A helyszínen munkatársunkkal közösen digitális mérleggel lemérik a vasalnivalót. Ön jelezi, hogy mit milyen formában kér vasalni, kell-e valamit élére vasalni, vállfázni, külön kezelni. Mi mindent feljegyzünk, elvisszük és egyeztetett időpontban vasalva, vállfázva, külön csomagolva szállítjuk vissza Önhöz.

 

Mennyibe fog ez kerülni?

A vasalás ára 90.- Ft /kg+ ÁFA-tól, ami tartalmazza a kiszállítás költségét is. Minimum rendelhető tétel 3 kg.

 

Hogyan fizethetek?

Átvételkor a számlát készpénzben vagy átutalással.

merleg

Van valami bizonyíték, ami nem ígéret?

Kérjen ingyenes próbavasalást!


Tényleg. Érte megyünk és első alkalommal maximum 3 kg megrendelését ingyenesen kivasaljuk. Tegyen bele minden fajtájú anyagot, ami vasalnivalójában előfordulhat és győződjön meg arról, hogy igényeinek megfelelően vasalt ruhát kap kézhez.

iparivasalo

Garancia!

Minden törvényes garanciát vállalunk arra, hogy ruháit, textiljeit szakszerűen, figyelmesen kezeljük és óvjuk. Ha bárhol szakadást vagy sérülést találunk az anyagon, akkor azt dokumentáltan még vasalás előtt jelezzük a megrendelőnek.

Munkánk minőségére elégedettségi garanciát vállalunk. Ha ön bármikor elégedetlen lenne a vasalt ruhával, jelezze nekünk! Soron kívül azonnal újravasaljuk.

100_garancia_dignuild