Látta már a Vorwerk porszívónkat munkában?

Az igazság az, hogy először a mi állunk is leesett. Másodjára azt gondoltuk: biztosan nem hiszi el senki bemondásra, hogy mire képes ez a szerkezet. Ezért egy rövid videóban rögzítettük.

Jó hír, hogy nem csak a saját szórakozásunkra porszívózgatunk. Azért teszteltük a Vorwerk porszívót, hogy elvihessük ügyfeleinkhez.

A poratkák réme: A Kobold

A tisztamegoldas.hu szőnyegmosodájának van egy titka!*********************************************************Nekünk mosás előtt és után is egy kobold segít is kiporszívózni a szőnyegeket.Ismerje meg a Vorwerk Kobold-ot, amivel az ön házát is kitakarítjuk akár, sőt, akár meg is vásárolhatja tőlünk.

Közzétette: DIG-BUILD Kft. – TAKARÍTÁS – 2018. május 10., csütörtök

 

De ne szaladjunk ennyire előre. A porszívóügynökök munkája valószínűleg nem csak móka és kacagás. Őszintén? Mi sem lelkesedtünk a megkeresésért, hogy hadd mutassák be nekünk a Vorwerk Koboldot.

Professzionális takarítógépekkel dolgozunk, tehát ismerjük jól a porszívókat is, de túlzottan nem vagyunk értük oda.

Volt már erről szó a blogon, de megismételjük. Aki veszi a fáradtságot és esetleg leviszi a szőnyegét egy szőnyegporolóhoz és alaposan elpáholja, az látni fogja, hogy mennyi por tud felhalmozódni a szőnyegében gondos porszívózás mellett is.

Ugyanakkor, már a XXI. században élünk.

Tényleg elvárnánk bárkitől – különösen idősebb emberektől -, hogy szőnyegeket cipeljenek és vessző porolót használjanak? Ezek az idők elmúltak.

Már az én gyerekkoromban (1970-es évek) is pontosan tudtuk, hogy a szőnyegporolók igazából focikapuk, bármit is állítottak a mögötte lakók.

Most pedig valószínűleg sokan néznének értetlenül, ha megkérdeznénk szerintük milyen célt szolgáltak eredetileg azok a fura húzódzkodó rudak egyes lakótelepeken…

Pedig elég ha a gépjárművek szőnyegeire gondolunk. Mennyire evidens, hogy az autóból kikapva párszor egy fa törzséhez ütjük őket, és a maradékot porszívózzuk?

Ennyit az előzményekről, vissza a Vorwerk porszívóhoz.

Azt persze gondoltuk, hogy a porszívó fejénél lesz a huncutság, hiszen, ez a rész az, ami közvetlenül érintkezik a tisztítandó felülettel. Az hogy kefe dolgozik a fejben sem volt extra meglepetés.

Az viszont, hogy a kefék rezgetik és ütögetik a felszínt, miközben forognak, már inkább meglepő volt.
Ezzel a mozgással – sokkal finomabb, de nagyon hatékony dinamikával – visszahozzák a régi szőnyegporolók előnyét. Szőnyeg vagy kárpit szálak tövénél megragadt port is kiverik az anyag szerkezetéből. És nem csak onnan.

Miután kipróbáltuk, első lépésként azonnal rendszeresítettük a Vorwerk gépeit szőnyegmosodánkban.
Így porszívózva lényegesen kevesebb port kell az aktív habnak kimosnia a szőnyegszálak közül, az eredmény tehát még biztosabb tisztaság.

De akad más felület is, mint a szőnyeg.

Ami igazán megdöbbentett minket: az ágymatracok belsejéből is kinyerte a port a Vorwerk Kobold.
Ekkor kezdtünk el azon gondolkodni, hogy ezt a tisztaságot el kell juttatnunk egyes partnereinkhez is.
Hiszen a higiénia összetett fogalom. Az ágy tisztasága ezen belül egy olyan terület, amin keveset dolgozunk ahhoz képest, hogy életünk harmadát-negyedét ott töltjük alvással. Megérdemli a gondos tisztítást, nem?

A Vorwerk Kobold nem csak kiszívja a port (szöszt, poratkák ürülékét stb.) az anyagból. Az igazi mutatványa az, hogy közben nem lövelli a szoba légterébe. A TÜV minősítésű HEPA porzsákban a mikroszkopikus méretű porszemcsék is bent ragadnak. És magában a porszívóban is három szűrőrétegen keresztül áramlik a levegő, tehát a por 99,99 %-a a gépben marad. A porallergiások
számára ez a beteljesülő álom.

Ezt nem tudja egy háztartási porszívó sem, hiszen azok másra vannak tervezve. Nem véletlenül kerül egy ilyen Vorwerk porszívó nagyjából tízszeresébe egy elfogadható minőségű háztartási készüléknek. (Persze ez semmiség a világ legdrágább porszívójához képest.)

De a legjobb hír, hogy Önnek nem kell drága porszívót vennie ahhoz, hogy élvezze tisztító képességét.

Ha Ön apartman tulajdonos, vagy szeretne egy teljes körű kárpittisztítást győződjön meg a saját szemével a Kobold képességeiről. Válasszon felületet és 1 m² kárpiton vagy szőnyegen ingyen megmutatjuk, hogy mire képes.

Keressen minket itt.

Scroll to Top