Tiszta otthont szeretne,
és több szabadidőt?

Köszönjük az eddigi megrendeléseket, de a kialakult helyzet miatt új megbízásokat nem tudunk fogadni március és április hónapban!
***********************************************************
Kollégáink folyamatos megbízásokat látnak el és derekasan helytállva végzik a rájuk nehezedő megnövekedett feladatokat mind a nagytakarítások, mind a napi takarítások során. Köszönjük munkájukat!

Mivel a takarítás nem egyszerű feladat, és csak megfelelő oktatás, képzés után lehet szakszerű tevékenységet végezni, ezért a jelenlegi létszámunkkal április hónap végéig nem áll módunkban új megbízásokat fogadni az alábbi tevékenységekre vonatkozóan:
Nagytakarítások:
➡️ építés/felújítás utáni takarítás
➡️ homlokzat tisztítás és egyéb ipari jellegű tisztítás
➡️magánszemélyeknél helyszíni kárpit és szőnyegtisztítás

Kérjen ajánlatot takarításra!

Fontos! Cégünk gyulai székhelyű vállalkozás, így a Békés megyén kívül végzett takarítási szolgáltatás mellé kiszállási költséggel is kell számolni!

Tapasztalt, leellenőrzött, már bizonyított takarítóink várják az Ön jelentkezését terület alapú vagy óradíjas elszámolással.

Kérjen takarítási ajánlatot lakására, házára, nyaralójára, rendszeres vagy eseti takarításra a 06 (66) 646 – 638-as telefonon, vagy kérjen ajánlatot itt, űrlapunkon keresztül.

Scroll to Top