Ismerjen meg minket!

A tiszta megoldás

Bemutatkozik a Dig-Build Kft.

Hisszük, hogy az egyenes beszéd, az elvállalt munka korrekt kivitelezése, a dolgozóink megbecsülése visz előre.

A Dig-Build Kft azért hozta létre tisztamegoldas.hu –t , hogy a megrendelők részére egy olyan teljeskörű takarítási megoldással szolgáljon, ami egyedülálló a takarítási szolgáltatók között. A különbség az, hogy bármelyik takarítási szolgáltatás kiválasztását követően a megrendelő egy olyan megoldást kapjon ami:

  • dokumentált,
  • szakszerű módszerekkel és eszközökkel,
  • tervezett időben elvégzett,
  • az igényeknek megfelelő!

A több évtizedes tapasztalat alapján bátran kijelenthetjük, hogy a megrendelők és szolgáltató elképzelése nem ugyanaz a takarítási tevékenységre nézve.

„Takarítani mindenki tud!” Halljuk folyamatosan, de amikor tényleg baj van, akkor nem tudjuk mit mivel csináljunk, hogyan takarítsunk. Nincs idő, nincs tisztítószer, nincs gép, nincs takarító.

Felvetődik kérdés: kihez forduljunk aki megbízható, mi a megoldás?

A legfőbb dolog amit sokan elfelejtenek egy-egy szolgáltató/vállalkozó kiválasztásakor: ad e garanciát az általa elvégzett munkára, van e felelősségbiztosítása a tevékenységre vonatkozóan?

A szolgáltatások, feladatok (technológiák) kiválasztásakor a megrendelő nem egy szakképzetlen dolgozót kap, aki a saját tudása szerint, a megrendelő eszközeivel végzi a feladatát hanem épp ellenkezőleg!

A tisztamegoldas.hu szolgáltatásait választók professzionális gépek, tisztítószerek és szakképzett takarítók és vezetők fogják eljárás alá vonni kelméit, ruháit, szőnyegeit vagy teljes ingatlanját.

Kiemelt partnereink

Hisszük, hogy az egynes beszéd, az elvállalt munka korrekt kivitelezése, a dolgozóink megbecsülése visz előre.

Fő tevékenységi területek

Scroll to Top